Редактор: e-mail: Кадър бТВНе се присъединих към новата партия на Кирил Петков

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВНе се присъединих към новата партия на Кирил Петков
Коментари Харесай

Денков: Не отидох в новата партия заради училището

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Не се причислих към новата партия на Кирил Петков и Асен Василев, защото идва 15-и септември, аз подготвях три месеца тази организация и споделях какво би трябвало да се направи, и представете си на този ден да отида някъде другаде, да пъдя други цели. Това би било изцяло безконтролно от моя позиция. Затова взех решение, че е редно да остана, с цел да можем да си свършим работата, която започнахме предните месеци.

Това съобщи министърът на образованието проф. Николай Денков в " Лице в лице " по бТВ.

Подкрепям както задачите, по този начин и методите, с които Петков и Василев подходиха. Обясниха какъв ще е общият метод, знае се, че ние се познаваме от години, изключително с Кирил Петков, дружно също сме работили в Университета по образованието на студенти в естествените науки и от години обсъждаме някои от проблемите, които би трябвало да се решат. След като се разбрахме, че те потеглят в политическия план, а аз се концентрирам върху просветителното министерство, това е, което е значимо сега, добави проф. Николай Денков.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР